Ordin de imbarcare

Definitie Ordin de imbarcare

Document intocmit de incarcator, birou de navigatie sau agentie maritima, care cuprinde informatiile necesare privind:- natura marfii- ambalajul- numarul de colete, pachete, cu greutatea si volumul lor- marcile de identificare- portul de descarcare, etc.Ordinul de imbarcare insoteste marfa de la locul de depozitare pana la nava.Ordinul de imbarcare este folosit cu scopul de a asigura controlul marfurilor predate la bordul navei. Acesta se semneaza de secundul navei dupa imbarcarea marfurilor la bord, inscriind eventualele nepotriviri (colete lipsa, ambalaj deteriorat etc.), dupa care marfa se considera legal intrata in custodia navei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordin de imbarcare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordin de imbarcare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordin de imbarcare. Definitiile termenilor despre Ordin de imbarcare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordin de imbarcare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordin de imbarcare.