Ordine de zi

Definitie Ordine de zi

Program care stabileste problemele si succesiuneain care acestea urmeaza sa fie dezbatute intr-o adresare, sedinta etc. Ordinea de zi nu trebuie sa fie prea incarcata, pentru a nu ingreuna rezolvarea temeinica a problemelor. Sucesiunea problemelor este de regula de la cele mai importante la cele mai putin importante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordine de zi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordine de zi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordine de zi. Definitiile termenilor despre Ordine de zi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordine de zi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordine de zi.