Ordonator al platii prin ordin de plata

Definitie Ordonator al platii prin ordin de plata

Importatorul de bunuri materiale sau beneficiarul de servicii, care trimite unei banci un ordin de plata in favoarea unui beneficiar.Vezi si Ordonator de plati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordonator al platii prin ordin de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordonator al platii prin ordin de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordonator al platii prin ordin de plata. Definitiile termenilor despre Ordonator al platii prin ordin de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordonator al platii prin ordin de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordonator al platii prin ordin de plata.