Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare

Definitie Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare

Vanzatorul de bunuri materiale, care practica in relatia cu partenerul sau modalitatea de plata denumita incasso documentar.Banca careia ii remite documentele spre a fi trimise pentru incasare bancii corespondent, nominalizate, se numeste banca remitenta.Vezi si Ordonator de plati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare. Definitiile termenilor despre Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordonator al remiterii documentelor pentru incasare.