Ordonator de plati

Definitie Ordonator de plati

Orice persoana fizica sau juridica, ce are dreptul de a dispune unei banci sa efectueze o plata catre un tert, in conditii determinate.Se disting:- ordonator al deschiderii creditului documentar- ordonator al remiterii documentelor pentru incasare- ordonator al platii prin ordin de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ordonator de plati? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ordonator de plati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ordonator de plati. Definitiile termenilor despre Ordonator de plati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ordonator de plati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ordonator de plati.