Organ de stat

Definitie Organ de stat

Un colectiv format dintr-o categorie anume de persoane, investite cu atributii pe care nu le au ceilalti cetateni, atributii care le confera posibilitatea de a lua hotarari generale obligatorii pentru cei carora li se adreseaza, hotarari care, daca nu sunt respectate de buna voie, pot fi aduse la indeplinire prin forta de constrangere a statului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Organ de stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Organ de stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Organ de stat. Definitiile termenilor despre Organ de stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Organ de stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Organ de stat.