Organisational Buying

Definitie Organisational Buying

Achizitionari facute de organizatii cu scopul de o le re-vinde, pentru a fi folosite in fabricarea altor bunuri sau servicii, sau operatii care privesc afacerea lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Organisational Buying? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Organisational Buying.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Organisational Buying. Definitiile termenilor despre Organisational Buying cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Organisational Buying, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Organisational Buying.