Organisational Structure

Definitie Organisational Structure

Modul in care o firma si-a stabilit directiile de autoritate si comunicare, si sarcinile si responsabilitatile alocate structura poate fi divizata, de tip geografic sau functional sau o combinatie intre cele doua. Vezi Functional Organisation, Geographic Organisation, Line Organisation, Product Organisation.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Organisational Structure? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Organisational Structure.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Organisational Structure. Definitiile termenilor despre Organisational Structure cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Organisational Structure, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Organisational Structure.