Festivalul Luminii

Cluj-Napoca - 6 decembrie 2005

Comunicat tip General in ONG

Un festial pentru toti romanii, un festival care iti spune: 'Redescopera Frumusetea Lucrurilor Marunte'

Festivalul Luminii

Cluj – Napoca , 6 Decembrie 2005

COMUNICAT DE PRESAFestivalul Luminii , un eveniment pentru toti clujenii

In data de 8 decembrie a.c., incepand cu ora 19 , parcul mare va gazdui un eveniment denumit in mod simbolic “Festivalul Luminii” , pus la cale de catre membrii organizatiei nationale “Cercetasii Romaniei”. Tema principala a acestuia este frumusetea lucrurilor marunte.

In cadrul festivalului va fi o expozitie de poze , dar si de desene realizate de elevii claselor primare de la diferite scoli din Cluj ,luminata de peste 5500 de lumanari amplasate de o parte si de alta a aleii centrale din parcul mare , dupa ce, in prealabil, iluminatul public va fi oprit. De asemenea , trupa “The Serious Roadtrip ” va realiza un spectacol de foc si umbre.

Spre deosebire de editia de anul trecut (intitulata “Seara viselor implinite”, care s-a desfasurat tot in parcul central , in data de 20.11.2004) , festivalul de anul acesta doreste sa largeasca posibilitatea implicarii clujenilor atat prin contributia semnificativa a copiilor prin desene, dar si a publicului ce va lua parte la eveniment pe parcursul serii , prin spectacolul vizual memorabil. Continuand traditia, tema aleasa este accesibila oricui si prezenta in viata de zi cu zi . Atmosfera pune in valoare o perspectiva optimista asupra vietii , prin redescoperirea frumusetii lucrurilor marunte din viata care ne fac sa zambim .

Acest eveniment este organizat de catre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei (o organizatie non-guvernamentala pentru tineret), cu sprijinul primariei si a cafenelei Quo Vadis.

Persoana de contact:


Cristian Moldovan

0721514839 ; cristi@ioi.ro
Str. I.B. Deleanu, Nr. 65, 400474
Cluj-Napoca,
Romania

Despre Organizatia Nationala

8 Decembrie, ora 19, Parcul Central Cluj-Napoca
Cristian Moldovan,
0721514839
Cristi@ioi.ro
cristi@ioi.ro