Poze Organizatie

 • Cine poate imbunatati procesele dintr-o organizatie?

  Poza: Cine poate imbunatati procesele dintr-o organizatie?

 • Seminar deschis cu tema “Dezvoltarea si retentia talentelor in organizatie”

  Poza: Seminar deschis cu tema “Dezvoltarea si retentia talentelor in organizatie”

 • Uniunea Centrelor de Mediere din Romania, prima organizatie a mediatorilor din Europa de Sud-Est listata pe mediate.com

  Poza: Uniunea Centrelor de Mediere din Romania, prima organizatie a mediatorilor din Europa de Sud-Est listata pe mediate.com

 • Compania SOFTEXPERT din Craiova a fost selectata sa faca parte din prestigioasa organizatie Itanium Solutions Alliance (ISA).

  Poza: Compania SOFTEXPERT din Craiova a fost selectata sa faca parte din prestigioasa organizatie Itanium Solutions Alliance (ISA).

 • Doar 5 zile pana la Conferinta de Coaching! Inscrie-te acum!

  Poza: Doar 5 zile pana la Conferinta de Coaching! Inscrie-te acum!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul organizatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la organizatie. Pozele pe tema organizatie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul organizatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la organizatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la organizatie.