Poze Ortopedie sportivi

  • Dr. Eugen Rubeli, medic primar ortopedie- traumatologie, şeful secţiei de ortopedie din cadrul OCH, şi Dr. Toma Cucu, medic primar ortopedie- traumatologie, şeful departamentului de artroscopie OCH

    Poza: Sportivii cu entorse de gleznă nu mai au de ce să îşi facă griji: La OCH, Dr. Rubeli şi Dr. Cucu îi pun pe picioare imediat!

  • Un atlet fără picioare concurează alături de sportivii sănătoşi

    Poza: Un atlet fără picioare concurează alături de sportivii sănătoşi

  • PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

    Poza: PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ortopedie sportivi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ortopedie sportivi. Pozele pe tema ortopedie sportivi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ortopedie sportivi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ortopedie sportivi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ortopedie sportivi.