Poze Ortopedie

 • Cele mai importante tendințe în ortopedie, în piața românească

  Poza: Cele mai importante tendințe în ortopedie, în piața românească

 • Dr. Eugen Rubeli, medic primar ortopedie- trumatologie, şeful secţiei de ortopedie din cadrul OCH

  Poza: Încep intervenţiile de endoprotezare la OCH

 • Dr. Eugen Rubeli, medic primar ortopedie- traumatologie, şeful secţiei de ortopedie din cadrul OCH, şi Dr. Toma Cucu, medic primar ortopedie- traumatologie, şeful departamentului de artroscopie OCH

  Poza: Sportivii cu entorse de gleznă nu mai au de ce să îşi facă griji: La OCH, Dr. Rubeli şi Dr. Cucu îi pun pe picioare imediat!

 • PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

  Poza: PRIMAVARA DERMATOLOGICA IESEANA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ortopedie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ortopedie. Pozele pe tema ortopedie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ortopedie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ortopedie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ortopedie.