osdr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema osdr

 • osdr. Ultralink FX80

  osdr

  Bucuresti - 23 April 2015

  Comunicat de Intrarom S.A.

  Bucharest- 23 April 2015 - Intrarom, subsidiara holdingului Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, care activează de peste 35 de ani pe piaţă, va participa la “Ziua Comunicatiilor” 2015 care va avea loc ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: intrarom , wireless , intracom telekom , streetnode , ultralink , wibas , osdr

  Vezi toate comunicatele de presa despre osdr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul osdr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la osdr. Informatiile despre osdr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul osdr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la osdr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.