OTS/OTH

Definitie OTS/OTH

Ocazii de a vedea/auzi. Numarul presupus(in cercetarile audientei) de oportunitatii de vedea/auzi o reclama in randul publicului tinta – ex.: cititorii unei reviste cu un tiraj mediu se considera a avea o ocazie de a vedea o macheta de presa care apare in respectiva revista. Acestea pot fi exprimate ca o medie OTS in randul audientei acoperite – ex.: 80% cu o medie de 5 OTS sau ca o specifica frecventa – ex.: 45% cu o acoperire de cel putin 4 vizionari, insemnand ca 45% au posibiliatea de a vedea reclama de cel putin 4 ori. Exista diferente intre ce inseamna OTS/OTH in functie de diferite mijloace media.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru OTS/OTH? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul OTS/OTH.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la OTS/OTH. Definitiile termenilor despre OTS/OTH cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la OTS/OTH, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la OTS/OTH.