outlander    

Comunicate de presa si evenimente pe tema outlander

 • outlander. Ecouri din trecut, de Diana Gabaldon

  outlander

  Bucuresti - 24 February 2015

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  ... outlander , ce are la bază cărțile-fenomen ale Dianei Gabaldon. Partea a doua a primului sezon va fi difuzată de Starz începând cu 4 aprilie ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: litera , outlander , ecouri din trecut , diana gabaldon

  Vezi toate comunicatele de presa despre outlander

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul outlander.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la outlander. Informatiile despre outlander cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul outlander, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la outlander, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.