Overdraft

Definitie Overdraft

Situatia in care un tragator, un detinator de cont bancar are dreptul sa emita cecuri, pe seama contului sau, in suma mai mare decat limita convenita si sa plateasca dobanda aferenta la data scadentei cecului sau cecurilor emise peste limita convenita.In functie de statutul tragatorului, de credibilitatea sa, o banca poate sa ia masuri de siguranta in plus sau poate sa mearga pe incredere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Overdraft? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Overdraft.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Overdraft. Definitiile termenilor despre Overdraft cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Overdraft, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Overdraft.