La Şcoala de Vară 4SUCCESS TEAM organizată de Ozone Laboratories, studenţii lucrează în echipă

BUCURESTI - 2 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

31 mai este ultima zi în care studenţii se pot înscrie la cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară 4SUCCESS TEAM.

Ozone Laboratories, în colaborare cu Fundaţia Concept, anunţă deschiderea perioadei de selecţie pentru participarea la cea de-a doua ediţie a şcolii de vară 4SUCCESS TEAM, ce se va desfăşura în perioada 2 – 8 septembrie 2007 la Sinaia. 32 de studenţi, din anii preterminali de la facultăţile de medicină, farmacie şi economie vor avea şansa să participe timp de o săptămână la cursuri de specialitate, în vederea dobândirii abilităţilor practice necesare pentru a face faţă cu succes competiţiei de pe piaţa muncii.

În cadrul acestei şcoli, tinerii vor participa la două module de pregătire, cu aplicabilitate practică în domeniile medicină, economie şi farmacie, unul pe tema managementului proiectelor şi altul referitor la managementul unităţilor din domeniul sănătăţii. Pe durata cursurilor, studenţii vor dobândi şi exersa abilităţi de management al proiectului şi vor fi motivaţi să realizeze performanţe în ariile profesionale de interes.

Participanţii vor fi împărţiţi în 8 echipe, fiecare având 4 membri: 2 studenţi la farmacie, un student cu studii economice şi unul de la medicină. Echipele vor fi provocate la o competiţie de project management, iar fiecare membru al echipei câştigătoare va primi câte o bursă în valoare de 1.500 de euro. Banii vor fi folosiţi pentru participarea la o şcoală de vară internaţională, la alegerea fiecăruia dintre studenţi.

CONDIŢII DE SELECŢIE:
-studenţi din anii preterminali, de la facultăţile de medicină, farmacie şi economie
-completarea formularului de înscriere ce poate fi descărcat de pe site-ul: www.ozone4success.ro
-scrisoare de intenţie şi CV
Formularele de înscriere, CV-ul precum şi scrisoarea de intenţie trebuie trimise prin e-mail la adresa: scoaladevara@concept.ro.
Data limită de trimitere a documentelor: 31 mai 2007.
Procesul de selecţie şi interviurile cu studenţii înscrişi sunt programate pentru perioada 5-26 iunie 2007, urmând ca numele celor 32 de participanţi la şcoala de vară 4SUCCESS TEAM să fie anunţate pe 28 iunie.

“Succesul primei ediţii a şcolii de vară şi interesul mare acordat ne-au convins că tinerii români sunt dornici să se implice în afaceri pe cont propriu, dar lipsa de know-how şi experienţa limitată îi împiedică. Prin programele sale educaţionale şi, în special, prin şcoala de vară 4SUCCESS TEAM, Ozone Laboratories îşi propune să-i ajute pe studenţi să capete încredere şi să-şi construiască o carieră încă din perioada studiilor,” afirmă Florentin Scarlat, Corporate Affairs Director, Ozone Laboratories.

Mai multe informaţii despre şcoala de vară 4SUCCESS TEAM puteţi afla de pe site-ul www.ozone4success.ro.

Despre Ozone Laboratories

Ozone Laboratories a intrat pe piaţa farmaceutică din România în august 2001. Compania deţine un larg portofoliu de produse atât din categoria medicamentelor etice cât şi a OTC-urilor şi a suplimentelor alimentare. Ozone Laboratories a încheiat până în acest moment cinci parteneriate locale cu: Fabiol Bucureşti, Mark Pharmaceutics Iaşi, Bioeel Târgu Mureş, Santa Braşov şi Europharm, în timp ce pe plan internaţional are parteneri pe trei continente: Europa, Asia şi America de Nord. Ozone dezvoltă programe sociale atât în mod direct, prin parteneriate cu diverse ONGuri, cât şi prin intermediul Fundaţiei OZONE.

Despre Fundaţia Concept

Fundaţia CONCEPT este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit care şi-a început activitatea în ianuarie 2000. Fundaţia CONCEPT administrează programe în domeniile cultural, educaţional, social şi media dezvoltând proiecte şi servicii care vizează interconectarea acestora: accesul la informaţie pe suport tradiţional şi electronic; training-uri, schimburi culturale, arte participative, cercetări şi studii, publicaţii, consultanţă etc. Din anul 2003, priorităţile fundaţiei se îndreapta spre dezvoltarea de proiecte pro-active, campanii sociale precum şi programe de responsabilitate socială corporatistă.

Mirela Puiu
Mmd Romania
Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
tel: 021.335.55.70