Cum sa scapi de gura nevestei ieftin si fara batai de cap?

BUCURESTI - 22 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru bucuresteni, a face un cadou sotiei poate fi de acum un lucru simplu. De ce sa alergi prin magazine, sa dai o caruta de bani? Din fata calculatorului poti comanda, cat se poate de simplu, cel mai frumos buchet de flori. Flori De Lux.

Cum sa scapi de gura nevestei ieftin si fara batai de cap?

Serviciul Flori de Lux.ro se adreseaza tuturor barbatilor care vor sa ofere o atentie unei femei si nu stiu ce sa aleaga sau nu au timp sa caute in magazine.
Flori de Lux ofera cateva avantaje imbatabile: este un serviciu exclusiv on line.

Buchetul il poti realiza singur pentru ca ai la dispozitie o baza de date de 1800 de flori. Daca nu te pricepi la flori, poti opta pentru unele dintre buchetele unice realizate de Flori de Lux.ro, in functie de persoana si de ocazie. Toate, la pret de florarie.

Comanda si plata se fac tot on line. Livrarea se face gratuit la locul si ora specificata de client.

O data cu lansarea serviciului, s-a lansat si promotia brazi de Craciun. Nu mai trebuie sa te duci in piata si sa te certi cu toti. Poti cumpara cei mai frumosi brazi pentru familie sau pentru firma direct din fata calculatorului. Sunt importati din Olanda iar ca pret incep de la 2 milioane lei pentru brazii de 2 metri. Livrearea este gratuita!

Arata ce simti cu Flori de Lux.ro!

Despre P.R.evolution

Diana Nitu
cadou@floridelux.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/cum-sa-scapi-de-gura-nevestei-ieftin-si-fara-batai-de-cap