Gala Gesturilor spre Normalitate

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

2036-logo.jpg

După cum promiteam, Gala Gesturilor de Sanatate Mintala continua, pasii pozitivi acum transformandu-se in pasi spre normalitate in care companiile romanesti isi asuma responsabilitatea de a dezvolta o strategie de actiune în comunitate pe termen lung.

Gala Gesturilor spre Normalitate este un eveniment organizat de Fundatia Estuar in colaborare cu PR evolution, dedicat tuturor celor care ne-au inteles si ne-au sprijinit in cei 11 ani de activitate: sponsori, donatori, parteneri, colaboratori, prieteni. Este, de asemenea, un prilej de a arata societatii ca nu suntem singuri, ca suntem sustinuti de catre autoritati, ai sectorului business si mass media.

Gala Gesturilor spre Normalitate

Gala Festurilor spre Normalitate incheie un amplu proiect de responsabilizare sociala prin care se urmareste atragerea de fonduri si schimbarea atitudiniioamenilor pentru ca beneficiarii Fundatiei Estuar sa aiba sansa unei vieti sanatoase in societate.

Campania de strangere de fonduri a inceput in data de 08 septembrie 2004 si a constat in intalniri directe cu reprezentanti ai sectorului business din Romania. Fiecare sponsor al Fundatiei Estuar, indiferent de valoarea sponsorizarii sau de natura ajutorului oferit beneficiaza de statutul de partener al Fundatiei Estuar si va primi un raport asupra modului in care fundatia gestioneaza fondurile, donatiile sau sprijinul de orice natura pe care il primeste.

Gala va avea loc in ziua de 27 septembrie 2004, la Palatul Parlamentului, Sala de Receptie, intrarea Izvor A1S2 cu incepere de la ora 18.00.

Pentru invitati, am pregatit cateva surprize:

•O reprezentatie de teatru social, dupa o piesa compusa de catre beneficiari
•O mini expozitie – pata de valoare a ceea ce persoanele cu probleme de sanatate mintală pot crea

Aceasta este modalitatea prin care ei au ales sa isi exprime recunostinta. De asemenea, invitatii vor avea ocazia sa vorbeasca cu beneficiarii si sa vada cat de mult conteaza sa ajuti un om.

Despre P.R.evolution

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie, persoane de contact: Mihaela Mohorea, Director de Relaţii Publice şi Marketing, 0788.390.788; 021.332.17.71, mihaela.mohorea@estuar.org şi Manuela Săndulescu, PRevolution Expert, 0724.221.879; 021. 212.90.22, manuela@prevolution.ro .

Împreună putem trata trei dintre cele mai importante probleme de sănătate mintală: mentalitatea, teama, indiferenţa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/gala-gesturilor-spre-normalitate