pacanele    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pacanele

 • pacanele. Castigator MegaJackpot | Stanleybet

  pacanele

  Bucuresti - 20 November 2013

  Comunicat de Right Betting S.R.L.

  Un barbat din Bucuresti in varsta de 40 de ani a jucat intr-o agentie Stanleybet la aparatele de tip slot -machine si a castigat, pe 18 noiembrie, premiul Mega Jackpot , in valoare 392 996 de lei. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: slot , stanleybet , castig , pacanele , jackpot , mega jackpot

  Vezi toate comunicatele de presa despre pacanele

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pacanele.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pacanele. Informatiile despre pacanele cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pacanele, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pacanele, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.