Poze Pace

 • Timbrul românesc aniversează 70 de ani de pace în Europa - Ziua Victoriei

  Poza: Timbrul românesc aniversează 70 de ani de pace în Europa - Ziua Victoriei

 • Innobyte for Peace

  Poza: Web Development şi Pace

 • MAE salută semnarea Acordului de pace dintre Guvernul Republicii Columbia şi Forţele Armate Revoluţionare Columbiene (FARC)

  Poza: MAE salută semnarea Acordului de pace dintre Guvernul Republicii Columbia şi Forţele Armate Revoluţionare Columbiene (FARC)

 • Cercetaşii lansează Tratatul de Pace

  Poza: Cercetaşii lansează Tratatul de Pace

 • Cercetaşii proclamă Tratatul pentru Pace!

  Poza: Cercetaşii proclamă Tratatul pentru Pace!

 • Operele Război şi Pace, Cavalleria Rusticana şi Pagliacci transmise în direct la Grand Cinema & More de la cele mai faimoase festivaluri din lume

  Poza: Operele Război şi Pace, Cavalleria Rusticana şi Pagliacci transmise în direct la Grand Cinema & More de la cele mai faimoase festivaluri din lume

 • Timbrul național sărbătorește 125 de ani de prezență a României în cadrul Uniunii Interparlamentare

  Poza: Timbrul național sărbătorește 125 de ani de prezență a României în cadrul Uniunii Interparlamentare

 • Meditatia Sahaja in programul IMUN al Centrului UNESCO pentru Pace

  Poza: Meditatia Sahaja in programul IMUN al Centrului UNESCO pentru Pace

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pace.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pace. Pozele pe tema pace cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pace, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pace, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pace.