padinafest    

Comunicate de presa si evenimente pe tema padinafest

 • padinafest. Afis Maratonul Bucegilor

  padinafest

  Bucuresti - 24 June 2014

  Comunicat de Asociatia Padina Fest

  Pe 26 si 27 iulie, Padina Fest si Smartatletic organizeaza Maratonului Bucegilor pe Platoul Padina, Muntii Bucegi. Editia a IV-a a Maratonului Bucegilor va avea doua probe independente, Trail Running si MTB Cross-country, dedicate pasionatilor d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: alergare , maraton , padina , trail running , trail , padina fest , padinafest , running

  Vezi toate comunicatele de presa despre padinafest

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul padinafest.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la padinafest. Informatiile despre padinafest cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul padinafest, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la padinafest, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.