paduchi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paduchi

 • paduchi. Hedrin - soluție anti păduchi

  paduchi

  Bucuresti - 3 September 2014

  Comunicat de CEUMED

  Păduchii sunt o problemă comună, unul din zece oameni ia păduchi, fiind mai răspânditi în rândul copiilor între 4 şi 11 ani. Este o concepţie greşită că păduchii sunt atraşi de scalpuri murdare și că mediile neigienizate sunt locul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smart love , paduchi , solutie paduchi , hedrin , impotriva paduchilor

  Vezi toate comunicatele de presa despre paduchi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paduchi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paduchi. Informatiile despre paduchi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paduchi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paduchi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.