Page Impressions

Definitie Page Impressions

Principala metoda de masurarea a audientei in ceea ce priveste spatiului publicitar online. Un “page impression” este o combinatie de unu sau mai multe documente prezentate unui utilizator sub forma unui singur document ca urmarea a unei singuri cereri la server-ul site-ului. Aceasta masurare in mod normal calculeaza de cate ori documentul HTML al site-ului a fost cerut. Page impressions/afisarile de pagina s-ar putea sa supraestimeze numarul de afisari publicitare daca utilizatorii aleg sa opreasca afisarile grafice in browser, de vreme ce imaginile nu sunt de obicei luate in calcul. In mod logic, calculul afisarilor de pagina nu reuseste sa include paginile vazute prin provider si prin caches.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Page Impressions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Page Impressions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Page Impressions. Definitiile termenilor despre Page Impressions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Page Impressions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Page Impressions.