Page Traffic

Definitie Page Traffic

Un procent din cititorii unei publicatii online care sustin ca au citit s-au au vazut o anumita pagina sau un anumit element din acea publicatie, de aici se folosesc expresiile: “site cu trafic ridicat/scazut”.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Page Traffic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Page Traffic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Page Traffic. Definitiile termenilor despre Page Traffic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Page Traffic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Page Traffic.