paliatie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paliatie

 • paliatie. Clinica NeuroPain

  paliatie

  Bucuresti - 8 January 2018

  Comunicat de Neuropain SRL

  Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile pacientilor, Clinica Neuropain inaugureaza serviciul de Ingrijiri paliative la domiciliu. Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: neuropain , durere , scrambler , ingrijiripaliative , paliatie

  Vezi toate comunicatele de presa despre paliatie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paliatie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paliatie. Informatiile despre paliatie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paliatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paliatie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.