Noul CD-Player CQ-C7301N de la Panasonic aduce moda in propriul dumneavoastra automobil

BUCURESTI - 23 iunie 2005

Comunicat tip General in Tehnologie

Panasonic a introdus pe piata modelul de CD-Player CQ-C7301N pentru masina, care se remarca indeosebi prin afisajul sau, a carui culoare se poate schimba in una din cele 9200 de nuante disponible, asigurand astfel o potrivire perfecta intre bordul masinii si aparat.

Pe langa afisajul interschimbabil in una din cele 9200 de culori, modelul beneficiaza de caracteristici tehnice de invidiat, dintre care se remarca puterea mare de iesire de 4x50W, sistemul crossover care asigura profunzime si claritate pentru sunetele joase, iesire dubla pentru preamplificator 5V/60 ohmi, sau posibilitatea de redare a formatelor MP3 si WMA.

SQ7 – asigura calitatea sunetului
La o simpla apasare a butonului SQ (Sound Quality - Calitate Sunet), sistemul unic de control Panasonic stabileste nivelul de calitate sonora pentru tipul dumneavoastra favorit de muzica. SQ va permite o ajustare fina a benzilor de frecventa individuale, pentru crearea unui ambient sonor ideal. De la frecventa centrala ajustabila si nivelul pentru fiecare dintre benzi, pana la selectarea printr-o singura apasare de buton a celor 7 egalizoare presetate (Flat, Rock, Pop, Vocal, Jazz si Club), SQ adauga o dimensiune vie muzicii dumneavoastra.

Circuit MOSFET
Amplificatorul de mare putere MOSFET 4x50W imbunatateste raportul semnal/zgomot, pentru o reproducere cat mai exacta si expresiva a sunetului. In acest fel melodiile dumneavoastra preferate vor impecabil.

Crossover – sunete joase dinamice
Pentru performante imbunatatite ale subwoofer-ului, Panasonic a adoptat sistemul ”crossover” cu 2 cai, pentru a produce profunzime si claritate exceptionale pentru sunetele joase. Frecventele de taiere pot fi stabilite la unul dintre cele 3 nivele disponibile, pentru adaptare flexibila si crearea unui ambient sonor optim, fara sunete lipsite de claritate, care rezulta din pierderea de semnal corespunzator sunetelor joase, intr-un difuzor de banda larga.

Alege una din cele 9200 de culori disponibile
Nu trebuie sa te numeri neaparat printre persoanele pasionate de moda, pentru a aprecia posibilitatea de a asorta culoarea afisajului cu cea a bordului, sau, de ce nu, cu cea a starii dumneavoastra de spirit. In plus afisajul HD 3DDM (High Definition - 3D Dot-Matrix) va permite schimbarea imaginii de fundal cu una din cele predefinite.

Pret recomandat de Panasonic: 9.999.000 lei

- Analizor de spectru
- Intrare AUX
- Compatibilitate AUX/Changer Control
- Intrare pentru comanda de la distanta
- Design Full-Face
- Culoare fata detasabila: argintiu/negru
- Panou frontal detasabil
- Telecomanda
- Conector ISO

Despre Panasonic Romania

Despre Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. (Panasonic)
Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., renumita pentru produsele sale sub numele de marca Panasonic, este un lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Cu sediul in Osaka, Japonia, vanzarile inregistrate de companie in anul fiscal incheiat la 31 Martie 2004, au fost de 71,92 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.
Pentru detalii suplimentare:
Laurentiu Faur
Advertising&Communication Coordinator
Panasonic Romania
0727.225.169
laurentiu.faur@pansonic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/panasonic-romania/noul-cd-player-cq-c7301n-de-la-panasonic-aduce-moda-in-propriul-dumneavoastra-automobil