Pentru al 4-lea an consecutiv, “PANHOL Real Estate Forum”

BUCURESTI - 10 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Miercuri, 2 decembrie 2009 va avea loc cea de-a patra editie a PANHOL Real Estate Forum, conferinta anuala pe care PANHOL Developments o organizeaza pentru al patrulea an consecutiv. Conferinta va avea loc la Hotelul Porto Palace, in Salonic.

In cadrul celei de-a patra editii a PANHOL Real Estate Forum, cea mai mare conferinta de imobiliare din Nordul Greciei, personalitati importante din Grecia si de pe scena afacerilor imobiliare din Balcani, vor analiza subiecte fierbinti legate de dezvoltarea industriei, in cadrul celor patru sesiuni ce vor structura conferinta.

SESIUNI
-Rolul si potentialul companiilor imobiliare de pe piata greceasca si cea balcanica dupa criza mondiala (sesiunea va fi analizata in doua paneluri)
-Piata resedintelor permanente in Grecia – Ieri, astazi si maine
-Piata imobiliara in sectorul comercial
-Piata resedintelor de vacanta in Grecia – Mit sau “Drum fara intoarcere”?

In cadrul primului panel, discursurile ce vor fi prezentate vor fi despre rolul REITS si al Fondurilor de Investitii Imobiliare dupa criza, cele mai atractive investitii in noul cadru, potentialul segmentului comercial in Grecia si Balcani si Fonduri vs Dezvoltatori.
Subiectele dezbatute in cadrul celui de-al doilea panel al primei sectiuni sunt legate de relatia dintre banci, investitori si dezvoltatori, de rolul consultantilor si contributia lor pe piata precum si piata imobiliara din Romania.

In cea de-a doua sesiune vor fi prezentate consecintele crizei economice pentru piata imobiliara din Grecia, rolul strategic al Statului si masurile luate pentru sprijinul solicitat, evaluari imobiliare si produsele bancare.

In a treia seiune prezentarile vor fi dezvoltate pe marginea sectorului comercial, si in special pe centrele comerciale in Grecia si Romania, problemele si perspectivele birourilor, centrelor logistice si outlet-urilor in Grecia

Pe parcursul ultimei sesiuni vor fi prezentate dezvoltarile imobiliare de pe piata resedintelor de vacanta in Grecia. Speaker-ii se vor raporta la rolul marekingului strategic si a lobby-ului in cadrul pietei, in cadrul adevaratelor grupuri tinta de pe piata, in cadrul pietei din Cipru si in cadrul noilor produse (proprietate fractionata)

SPONSORI

Marii sponsori ai conferintei sunt:
- EFG Eurobank Property Services,
- SONAE SIERRA si
- WIND

Sponsorii conferintei sunt companiile:
- DANOS - BNP PARIBAS REAL ESTATE (firma internationala de consultanti & evaluatori imobiliari) si
- STABIL (ferestre)

Sustinatorii conferintei sunt:
- portalul portal www.realestatenews.gr,
- www.spitogatos.gr (website de proprietati),
- Action Global Communications (companie de relatii publice), si
- Minds (companie de publicitate)

Sponsori media sunt ziarele:
- “Aggelioforos”, “Aggelioforos tis Kiriakis” cu suplimentul “Katoikia” si
- ziarul economic “KERDOS”.

Remarcabil este faptul ca cea de-a patra editie a PANHOL Real Estate Forum se va desfasura sub auspiciul Prefecturii Salonic si ULI (Urban Land Institute) Grecia si Cipru, cea mai mare organizatie imobiliara globala non-profit, concentrata pe tendintele si elementele de baza ale industiei: resort si residential, retail, birouri si dezvoltare industiala, Transporturi si parcari, finantare in domeniul imobiliar si piata de capital, si Mediu si dezvoltari durabile.

PANHOL Developments este convinsa de faptul ca aceasta conferinta va constitui pentru a patra oara un summit interesant pentru industria imobiliara, atragand politicieni, reprezentanti de seama ai companiilor imobiliare si ai bancilor din Grecia si de peste hotare cat si reprezentanti din randul sectorului juridic si din randul brokerilor imobiliari.

Despre Panhol developments

PANHOL developments este una dintre principalele companii de dezvoltare imobiliară din nordul Greciei, având o filială şi în România. În decursul celor 25 de ani, compania a reuşit să acumuleze know-how în domeniul dezvoltărilor imobiliare, locuinţe (apartamente şi vile), case de vacanţă (vile de vară şi de iarnă) şi proprietăţi comerciale (mall-uri). Până acum, compania a finalizat mai mult de 2.000 de apartamente şi vile în Grecia. Militând pentru excelenţă în calitate şi servicii post vânzare, compania a dobândit un renume ce îi va asigura, în viitor, un loc important pe piaţa balcanică.

Daniela CUȘNIR
Sales & Marketing Manager
27 Unirii Blvd., bl. 15, sc.3, apt.53
Bucharest 4