Panou de afisaj

Definitie Panou de afisaj

Suport promotional de dimensiuni mari, variabile (spre exemplu: 4 x 3 m sau 1,2 x 1,7 m), instalat pe stalpi de sustinere (in spatii publice, de-a lungul arterelor de circulatie), pe ziduri, pe cladiri etc, destinat expunerii verticale a unui mesaj de publicitate comerciala sau de propaganda electorala (postere, reclame luminoase s.a.). Amplasarea panourilor publicitare trebuie sa se faca in baza autorizatiilor de urbanism emise de administratiile locale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Panou de afisaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Panou de afisaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Panou de afisaj. Definitiile termenilor despre Panou de afisaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Panou de afisaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Panou de afisaj.