Poze Panteli Stanciu

  • Iulian Stanciu, CEO eMAG

    Poza: Iulian Stanciu, eMAG: „Pregatim de Black Friday o surpriza mare, care va demola un mit legat de comertul online din Romania”

  • Petru Bulgaras (1885-1939) - Profil de femeie

    Poza: Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia Nr. 126 si la Licitatia Speciala A. R. Ilfoveanu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul panteli stanciu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la panteli stanciu. Pozele pe tema panteli stanciu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul panteli stanciu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la panteli stanciu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la panteli stanciu.