pantum    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pantum

 • pantum. Pantum Imprimanta P2000

  pantum

  Bucuresti - 21 August 2014

  Comunicat de Vlamir Impex S.R.L.

  ... pantum. pe piata romaneasca. pantum este un brand inovator si dinamic de imprimante laser creat sa ofere pietii globale solutii si servicii de imprimare fiabile, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: economie , imprimante , multifunctionale , wi-fi , vlamir , pantum , cost redus , fiabilitate

  Vezi toate comunicatele de presa despre pantum

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pantum.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pantum. Informatiile despre pantum cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pantum, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pantum, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.