papagali    

Comunicate de presa si evenimente pe tema papagali

 • papagali

  Bucuresti - 23 April 2015

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită duminică, 26 aprilie 2015 începând cu ora 11.00 să-i aduceți pe cei mici la o conferinţă inedită în care vor afla diferite curiozități despre papag ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , copii , parinti , muzeul antipa , dodi si roni , papagali

  Vezi toate comunicatele de presa despre papagali

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul papagali.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la papagali. Informatiile despre papagali cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul papagali, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la papagali, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.