paralia katerini's    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paralia katerini's

 • paralia katerini's

  Sibiu, Sibiu - 3 October 2014

  Comunicat de TRAMP TRAVEL HOLIDAYS INTERNATIONAL

  ... paralia katerini's, Grecia), ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tramp travel , revelion grecia 2015 , hotel akti musson , paralia katerini's

 • paralia katerini's

  Brasov, Brasov - 14 April 2009

  Comunicat de SC ENCIU SISTERS SRL

  ... katerini reprezinta perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, situata la 75 km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp.Aici veti gasi hoteluri mici si primitoare, cu o atmosfera familiala, supermarketuri, magazine de souveniruri, ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre paralia katerini's

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paralia katerini's.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paralia katerini's. Informatiile despre paralia katerini's cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paralia katerini's, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paralia katerini's, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.