paralimpici    

Comunicate de presa si evenimente pe tema paralimpici

 • paralimpici. JYSK devine principalul sponsor al sportivilor paralimpici din Romania

  paralimpici

  Bucuresti - 13 July 2017

  Comunicat de JYSK Romania SRL

  ... paralimpici din România, după ce a semnat un contract de sponsorizare a Comitetului Național Paralimpic, valabil până în anul 2019. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jysk romania , paralimpici

  Vezi toate comunicatele de presa despre paralimpici

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul paralimpici.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la paralimpici. Informatiile despre paralimpici cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul paralimpici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la paralimpici, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.