Parasitic Advertising

Definitie Parasitic Advertising

Advertising facut de un grup care are un efect advers supra unui alt grup. De exemplu, reclama la carne de oaie poate reduce vanzarea carnii de vita, reclama la mere poate reduce vanzarea perelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parasitic Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parasitic Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parasitic Advertising. Definitiile termenilor despre Parasitic Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parasitic Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parasitic Advertising.