Parcurs de mers incarcat

Definitie Parcurs de mers incarcat

Indicator care reflecta distanta de transport, exprimata in kilometri, pe care o parcurge un mijloc de transport in stare incarcata, pe o perioada determinata (zi, decada, luna, trimestru, an, etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parcurs de mers incarcat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parcurs de mers incarcat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parcurs de mers incarcat. Definitiile termenilor despre Parcurs de mers incarcat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parcurs de mers incarcat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parcurs de mers incarcat.