Parcurs izolat

Definitie Parcurs izolat

Indicator care reflecta distanta parcursa de o locomotiva singura (izolata) sau cu cel mult doua vagoane atasate, exprimata in kilometri, pentru o locomotiva, si, respectiv, in locomotive-kilometri pentru un parc de locomotive, pe o perioada determinata.Parcursul izolat apare fie in cadrul turnusului (programului de circulatie) al locomotivei, fie datorita anularii diferitelor categorii de trenuri din planul de mers.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parcurs izolat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parcurs izolat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parcurs izolat. Definitiile termenilor despre Parcurs izolat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parcurs izolat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parcurs izolat.