Parcurs neproductiv

Definitie Parcurs neproductiv

Indicator care reflecta distanta de transport exprimata in kilometri, pe care o parcurge un automobil neincarcat.In parcursul neproductiv nu se cuprinde parcursul efectuat de autovehicule de la garaj sau locurile de parcare la locurile de incarcare, de la ultimul loc de descarcare la garaj, precum si deplasarile in regie la statia de alimentare cu combustibil si lubrifianti sau la statia de intretinere si reparatii din afara garajului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parcurs neproductiv? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parcurs neproductiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parcurs neproductiv. Definitiile termenilor despre Parcurs neproductiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parcurs neproductiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parcurs neproductiv.