Parcurs total

Definitie Parcurs total

Indicator care reflecta distanta de transport, exprimata in kilometri, pe care o parcurge un mijloc de transport, atat in stare incarcata, cat si in stare goala, intr-o perioada determinata (zi, decada, luna, trimestru, an etc.).L = Lo+Lp+Lnpin care:- L = parcursul total- Lo = parcursul zero (parcursul efectuat de autovehicule de la garaj sau locurile de parcare la locurile de incarcare, de la ultimul loc de descarcare la garaj, precum si deplasarile in regie la statia de alimentare cu combustibil si lubrifianti sau la statia de intretinere si reparatii din afara garajului)- Lp = parcursul productiv- Lnp = parcursul neproductiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parcurs total? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parcurs total.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parcurs total. Definitiile termenilor despre Parcurs total cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parcurs total, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parcurs total.