Parlament

Definitie Parlament

Organ legislativ din unele tari, compus din una sau din doua camere si constituit din reprezentanti ai diferitelor partide politice alesi, total sau partial, prin votul cetatenilor. Cladire in care au loc sedintele acestui organ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Parlament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Parlament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Parlament. Definitiile termenilor despre Parlament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Parlament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Parlament.