Partaj al activului net

Definitie Partaj al activului net

Restituirea catre asociati a valorii actiunilor sau partilor sociale pe care acestia le detin, in cazul cand capitalul social nu a fost amortizat (vezi Amortizare a capitalului social), si repartizarea sumelor ce constituie eventualul castig din lichidare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Partaj al activului net? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Partaj al activului net.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Partaj al activului net. Definitiile termenilor despre Partaj al activului net cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Partaj al activului net, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Partaj al activului net.