Partaj

Definitie Partaj

Impartire a unei averi, in special in urma unei mosteniri, intre mai multe persoane indreptatite sa o stapaneasca. Acea operatie juridica prin care se pune capat starii de indiviziune, in sensul transformarii de catre coindivizari a cotei-parti ideale de drept pe care o aveau asupra masei indivize, intr-un drept exclusiv de proprietate asupra unuia sau mai multor bunuri determinate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Partaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Partaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Partaj. Definitiile termenilor despre Partaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Partaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Partaj.