Poze Participanti GPeC

 • GPeC 2015 - De 10 ani, cel mai important eveniment de E-Commerce din Romania

  Poza: A inceput GPeC 2015, editia de 10 ani!

 • www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

  Poza: www.gps-auto.ro a devenit ”Magazin atestat GpeC”

 • Inscrie-ti magazinul online in competitia GPeC pana pe 9 Mai si primesti 2 bilete gratuite la GPeC Summit!

  Poza: Inscrie-ti magazinul online in competitia GPeC pana pe 9 Mai si primesti 2 bilete gratuite la GPeC Summit!

 • GPeC Summit - Mai 2014 - Cel mai important eveniment de comert electronic din Romania

  Poza: Editia de primavara a GPeC Summit s-a incheiat: 600+ participanti au luat pulsul comertului electronic in cele 3 zile de eveniment

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul participanti gpec.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la participanti gpec. Pozele pe tema participanti gpec cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul participanti gpec, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la participanti gpec, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la participanti gpec.