Daniel Matasaru: Departamentul de Tineret vizeaza conducerea Organizatiei Municipale PC Iasi

Iasi - 13 octombrie 2005

Comunicat tip General in Politic

Departamentul de Tineret al Partidului Conservator se pregateste serios pentru Conferinta Municipala ce va avea loc pe data de 23.10.2005. Astfel, desi unii dintre tineri sunt deja liderii de zona si membri ai BEx Municipal, Departamentul de Tineret vizeaza consolidarea pozitiei tinerilor in structurile de conducere locale.

“Vom propune tineri pentru mai mult de jumatate dintre functiile de conducere, deoarece consideram ca este dreptul si sansa fiecaruia dintre ei sa se afle acolo. Ne dau acest drept proiectele pe care le-am sustinut pana acum, atat in campania electorala, cat si in perioada de dupa, cat si forta echipei noastre, Departamentul de Tineret numarand in prezent peste 600 de membri, dintre care circa 150 sunt membri activi.” – afirma coordonatorul Departamentului de Tineret, Daniel Matasaru.

Pentru calitatea de membru in Consiliul Municipal vor candida 15 tineri, pentru functia de viepresedinte la municipiu a fost desemnata din parte Departamentului de Tineret dra Dana Munteanu, si este aproape sigur ca in lupta pentru presedintia Organizatiei Municipale va intra si Daniel Matasaru.
“Am sprijinul si forta necesara pentru a castiga aceasta lupta, dar vreau sa pun in balanta plusurile si minusurile. Vor fi doi ani extrem de grei, pentru ca Filiala Municipala trebuie sa fie reconstruita din temelii pe baze foarte solide, care sa permita o politica eficienta, cu greutate.” – declara Daniel Matasaru.

Despre Partidul Conservator - filiala Iasi

Nr. 2 / 13.10.2005
Daniel Matasaru - purtator de cuvant 0723.000699
press_bureau@yahoo.com