PNTCD il invita pe Traian Basescu, pentru realizarea unei platforme politice comune

BUCURESTI - 29 decembrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Politic, Social

P.N.T.C.D. - COMUNICAT DE PRESA

Partidul National Taranesc Crestin Democrat il invita de domnul Traian Basescu intr-un proiect politic comun, alaturi si de alte forte politice si civice, pentru constituirea unei platforme de centru-dreapta, in scopul castigarii alegerilor generale din 2016.

Consideram ca principalele teme si obiective politice ale PNTCD, din 1989 pana in prezent, si anume: despartirea totala de regimul comunist, consolidarea democratiei, integrarea in structurile europene, aderarea la NATO, edificarea statului de drept, au fost, deopotriva, temele si obiectivele principale ale celor doua mandate ale Presedintelui Traian Basescu.

Condamnarea comunismului, justitia independenta si reforma Codurilor juridice, reforma in Educatie, flexibilizarea pietei muncii, pozitionarea curajoasa si ferma de partea aliatilor occidentali in politica externa, organizarea la Bucuresti a celui mai important Summit NATO, sunt numai cateva din actiunile majore care au marcat mandatele Presedintelui Traian Basescu. Acestea au condus la o despartire a Romaniei de practicile si mentalitatile regimului comunist.

Romania are nevoie de continuarea procesului de modernizare a statului si a societatii, in conditiile in care situatia geopolitica se afla intr-o permanenta schimbare. Astfel incat, aceasta platforma politica, care sa cuprinda fortele politice si civice vizionare alte tarii, reprezinta o adevarata necesitate.

Aurelian PAVELESCU,

Presedinte

al Partidului National Taranesc Crestin Democrat

Despre Partidul National Taranesc Crestin Democrat