Valoare individuală și competiție corectă

BUCURESTI - 16 iulie 2015

Comunicat tip General in Administratie Publica, ONG, Politic, Social, Juridic, Institutii Publice

Noul Statut al Partidului Noua Republică implementează „checks & balances” și deschide competiția pentru accesul integru la puterea politică.

Valoare individuală și competiție corectă
 Vom lupta pentru ca dumneavoastră să aveți garanția că veți putea accede la puterea politică, din partid și din stat, în mod legitim și prin competiție corectă.

Partidul Noua Republică

Stimați cetățeni ai României, sătui de actualii politicieni și dornici să vă implicați pentru a construi o nouă forță politică, un partid altfel, un partid nefesenist,

Partidul Noua Republică se reformează pentru a permite cetățenilor onești și competenți să acceadă la puterea politică pe baza meritelor personale și nu prin tranzacții cu conducerea partidului.

Partidul Noua Republică oferă cetățenilor responsabili posibilitatea de a se înscrie într-un partid organizat pe criterii democratice și nu piramidal și posibilitatea de a accede la funcții de conducere locală și centrală pe baza votului corect al colegilor și nu prin trafic de influență.

Partidul Noua Republică oferă membrilor săi posibilitatea de a candida pentru alegerile locale, parlamentare sau europarlamentare prin mijloace democratice, fără pile și relații și fără cheltuieli materiale înrobitoare.

Partidul Noua Republică oferă membrilor cu competențe în politici publice posibilitatea de a-și promova ideile și a le pune în practică cu ajutorul colegilor de partid.

Partidul Noua Republică oferă candidaților săi școlarizare pentru a obține maximum de eficiență în lupta electorală.

Noul Statut, care va fi discutat și votat la Congresul Partidului din 19 septembrie 2015, introduce principii democratice în organizarea internă, principii pe care nu le veți regăsi la alte partide și care vă vor permite să obțineți orice poziție în conducerea partidului sau pe lista de candidați numai pe baza unor criterii de valoare individuală și competiție corectă, detalii aici: http://nouarepublica.2n.ro/ow_userfiles/plugins/forum/attachment_25_55a6b6a8e1245_55a6b6a24a270_STATUT.pdf

Noul Statut va garanta democrația în organizarea internă și va împiedica abuzurile prin separarea și echilibrul puterilor din Partid: politică (deliberativă), executivă și jurisdicțională (integritate).

Noul Statut vă va garanta ascensiunea corectă prin eliminarea conflictelor de interese din interiorul partidului, prin asigurarea unui organism jurisdicțional independent, cu drept de veto în privința integrității persoanelor ce vor reprezenta Partidul.

Noul Statut va oferi garanția unei eficiențe politice prin evaluarea frecventă a performanței și corectarea rapidă a deficientelor, inclusiv prin alegeri anuale ale conducerii Partidului.

Noul Statut va stimula o comunicare consistenta cu electoratul și câștigarea încrederii acestuia prin desemnarea candidaților Partidului cu un an înaintea alegerilor, după o verificare atentă a integrității lor.

Am evidențiat noutățile aduse de noua organizare a Partidului într-un tabel comparativ, pe care îl puteți găsi aici: http://nouarepublica.2n.ro/ow_userfiles/plugins/forum/attachment_27_55a6b784c049b_55a6b783e9a07_COMPARATIE.pdf

Dacă doriți să construim împreună o Românie mai bună, o Nouă Românie demnă de a sta alături de țările occidentale europene, veniți alături de noi prin completarea și trimiterea scanata la acest email lorin.ciobanu@gmail.com a formularului de înscriere de aici: http://nouarepublica.2n.ro/ow_userfiles/plugins/forum/attachment_26_55a6b725b7f60_55a6b723a0c68_ADEZIUNE.pdf

Veți fi contactați și integrați rapid în Partid și veți putea candida la viitorul Congres al Partidului din 19 septembrie 2015.

Partidul Noua Republică

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/partidul-noua-republica3/valoare-individuala-i-competi-ie-corecta