Pass-Up Method

Definitie Pass-Up Method

Rezolvarea plangerii unui cumparator prin incercarea de a ignora sau amana obiectia cumparatorului, in special daca exista motive de a crede ca obiectia nu a fost facuta in mod serios si nu merita un raspuns. Vezi Objections.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pass-Up Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pass-Up Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pass-Up Method. Definitiile termenilor despre Pass-Up Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pass-Up Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pass-Up Method.