Membrii Confederaţiei Patronatul Român îşi îndeamnă partenerii să iasă la vot.

BUCURESTI - 28 octombrie 2014

Comunicat tip General in ONG

Atentie ! Un popor care voteaza corupti, impostori, hoti si tradatori, nu este victima!
Este Complice ! ( George Orwell )

Membrii Confederaţiei Patronatul Român îşi îndeamnă partenerii să iasă la vot.

Este Complice ! ( George Orwell )

Membrii Confederaţiei Patronatul Român îşi îndeamnă concetăţenii ca, în 2 noiembrie, să realizeze că viitorul acestei ţări depinde doar de ei şi să meargă la urne pentru a alege viitorul şef al  statului.

“Patronatul Român este o organizaţie apolitică, dar nu indiferenta la cine face politicile mediului de afaceri si nu putem să stăm deoparte şi să nu ne pese de viitorul nostru, al tuturor.

De aceea, îi îndemnăm pe toţi să nu fie indiferenţi, să nu stea pe margine. Să-şi exprime dreptul la vot, câştigat atât de greu. Mai ales acum, când în ţară, dar şi în jurul nostru, lucrurile nu stau deloc aşa cum trebuie, suntem obligaţi moral să reinstaurăm normalitatea democratică.

De ce, pentru că viitorul nostru preşedinte este cel care va trebui, sub prestare de jurământ, să redea românilor încrederea şi garanţia că ţara poate fi condusă bine şi cinstit, pentru mai binele celor de astăzi şi a celor care ne vor urma”, a declarat Gheorghe Naghiu, preşedintele Confederaţiei Patronatul Român.

Membrii CPR fac apel la întregul mediu de afaceri, la angajaţii miilor de societăţi, la societatea civilă, la toate persoanele responsabile, cu drept de vot, să nu ignore importanţa alegerii şefului statului, act din care derivă viitoarea aşezare politică a ţării.

Partenerii Sociali si clasa politică  trebuie sa acţioneaze in  interesul partenerilor sociali, si a alegătorilor, iar acestia trbuie sa fie bine organizaţi, activi şi dispuşi oricând să-i înlocuiască pe cei care nu respectă voinţa populară si a mediului de afaceri.

Nimic nu este mai important, acum, decât alegerea omului care, potrivit prevederilor Constituţiei, va trebui să reinstaureze statul de drept, atât de agresat structural şi funcţional în anii din urmă. El va trebui să fie un preşedinte constituţional, al tuturor, indiferent de viziunile lor particulare, apreciază aceştia.

Totodată, şeful statului va trebui să sprijine recredibilizarea instituţiilor publice în ochii cetăţenilor deoarece, acum, aceştia au ajuns să le perceapă ca fiind ostile. Şi mai trebuie să facă toate eforturile pentru ca România să nu mai fie în coada aproape tuturor clasamentelor, să redea demnitatea ţării şi oamenilor care trăiesc aici.

Misiunea viitorului preşedinte este să militeze, potrivit prerogativelor sale, la  realizarea unui stat modern, debirocratizat, integrat principiilor şi valorilor Uniunii Europene şi care, într-un orizont rezonabil de timp, să asigure cetăţenilor săi un standard mediu al nivelului de trai similar cu cel înregistrat în cele mai dezvoltate ţări europene, au transmis membrii CPR.

Colegiul Director al CPR

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/patronatul-roman/membrii-confederatiei-patronatul-roman-isi-indeamna-partenerii-sa-iasa-la-vot