Poze Pavelescu

  • PAVELESCU VOCEA TA IN PARLAMENT

    Poza: Aurelian Pavelescu -Vocea Ta in Parlament si prioritatile mele

  • Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

    Poza: Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul pavelescu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la pavelescu. Pozele pe tema pavelescu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pavelescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la pavelescu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la pavelescu.