Pay TV

Definitie Pay TV

Canal de televiziune comerciala cu acces platit (utilizatorul plateste numai serviciile solicitate si primite efectiv) si care nu poate fi urmarit decat de telespectatorii care au achitat un abonament si dispun de un decodor (cu cod de acces sau cu cartela). Sunt, de regula, canale tematice, care ofera programe destinate unei audiente specifice, identificabile. Exemplu: HBO - Home Box Office (companie americana de televiziune prin cablu, cea mai mare din lume, detinatoare a retelelor HBO si Cinemax).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pay TV? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pay TV.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pay TV. Definitiile termenilor despre Pay TV cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pay TV, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pay TV.